Wij richten ons op vier aandachtsgebieden:

1. Algemene dermatologie

Hieronder verstaan we de diagnostiek en behandeling van aandoeningen van huid, haren en slijmvliezen. Een arts die zich hiermee bezig houdt wordt een huidarts of dermatoloog genoemd.

2. Dermato-oncologie

Het tweede aandachtsgebied waar wij een uitstekende expertise in hebben opgebouwd is het herkennen en behandelen van huidkanker. Huidkanker en zijn voorlopers kunnen vaak middels eenvoudige ingrepen behandeld worden, mits ze in een vroeg stadium herkend worden. Tijdens de consulten zullen we u informeren hoe u huidkanker kunt herkennen en op welke wijze u een zelf-onderzoek kunt uitvoeren.

3. Flebologie

De flebologie houdt zich bezig met de behandeling van spataderen en beenzweren. Dit is een apart aandachtsgebied binnen de dermatologie. Van oudsher behandelen dermatologen wonden aan de benen. Vaak is de oorzaak van een dergelijke wond een spatader. Daarom hebben dermatologen zich bekwaamd in minimaal invasieve behandelingen van spataderen. Naast klachten van krampen en vermoeide benen worden spataderen frequent als cosmetisch storend ervaren.

4. Cosmetische behandelingen

Naar mate de leeftijd vordert verandert uw huid met u mee. Wij zijn experts in het jong en fit houden van uw huid. Wij bieden verschillende behandelingen aan ten aanzien van huidverjonging en injectables. Daarnaast kunnen we overmatig zweten (botox) en overbeharing effectief behandelen (lasertherapie).

Vraag uw dermatoloog om meer informatie.